A fokhagymát összezúzzuk, majd beleszórjuk a borsot, a majoránnát, a köménymagot, és meglocsoljuk az olajjal. Az egészet alaposan összekeverjük. A hús legvas
Metszd ki a káposzta torzsáját és vágd szép vékonyra a húsát. A finomra aprított vöröshagymát és az elkapart fokhagymát fonnyaszd meg. A kelkáposztát sz
A felaprózott hagymát zsíron megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Sózzuk, paprikázzuk, kevés vizet ráöntünk, és így főni hagyjuk. A főzési
A felkockázott kenyeret fél liter forró vízben puhára főzzük, majd összetörjük, a fahéjjal, citromhéjjal ízesítjük. Hozzákeverjük a mazsolát és 7,5 dkg
Egy kézi habverővel dolgozzuk össze a tojások sárgáját a porcukorral, valamint egy csipet sóval, hogy sima legyen. Ezután keverjünk hozzá 75 gramm puha vajat,
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, majd hagyjuk fél órát pihenni. Egy serpenyőben pirítsuk meg a reszelt hagymát, gombát, sárgarépát, és paprikát, m
A burgonyát megfőzzük, majd áttörjük, és összegyúrjuk a liszttel, sóval, és tojással. A hagymát felaprítjuk, és zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a m
A káposzta levét kinyomkodjuk, majd egy tálba rakjuk, és sót, köménymagot szórunk rá. Ezután leforrázzuk, majd leszűrjük. A hagymát megtisztítjuk, karikák
Ugrás a lap tetejére >>