A hájat darálón keresztül ledaráljuk, majd 25 dkg liszttel dolgozzuk össze. A maradék lisztet pedig 2 dl vízzel és 2 tojássárgával dolgozzuk el. A tésztát kinyújtjuk és a közepére helyezzük a hájas masszát és összehajtogatjuk. Fél órát hagyjuk pihenni. Ezután újra kigyújtjuk és megint összehajtogatjuk. Ezt a műveletet legalább háromszor ismételjük meg. Végezetül nagyon vékonyra nyújtsuk ki, vágjuk fel kis négyzetekre a tésztát. Kenjük be baracklekvárral, hajtsuk háromszögbe és kizsírozott tepsiben süssük aranybarnára.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom