A borjúhúst felszeleteljük, húsklopfolóval vékonyra ütögetjük és meg
sózzuk. Forró olajon a húsok mindkét oldalát aranybarnára sütjük, majd tálra tesszük. A serpenyőben maradt olajra felkockázott
hagymát dobunk. Piros
paprikával ízesítjük. Hozzá öntjük a húslevest és addig forraljuk míg be nem sűrűsödik. ekkor a húsokat újra visszatesszük, és felszeletelt
paprikát,
paradicsomot adunk hozzá. Takarékon addig főzzük, míg a hús meg nem puhul. Ha megfőtt a hús,
tejszínes
lisztes
habarással sűrítjük be a levet. A mártást leszűrjük, a hússzeleteket tányérra tesszük. Aprított
petrezselyemmel és kockázott
vajjal díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>