A
káposztát öblítés után, kevés zsiradékon (csontlé vagy húslé) hozzáadásával párold 10-15 percig. A
rizst futtasd meg olajon, és párold puhára ahogy szoktad.A felaprított
hagymát süsd üvegesre 1 ek. olajon, szórd meg piros
paprikával, és dobd bele a darált húst.
sózd,
borsozd, kevergetve pirítsd
zsírjára. Egy tűzálló tálat kenj ki
zsírral, terítsd bele a
káposzta felét, simítsd rá a húst, majd a
rizst.Locsold meg
tejföllel, majd borítsd rá a maradék
káposztát is. A te
tejét kend meg a maradék
tejföllel, önts rá kevés olvasztott
zsírt, és tedd forró sütőbe. Ha átsült szórd meg piros
paprikával, külön kínálj mellé
tejfölt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>