» 20 dkg krumpli » 1/2 piros kaliforniai paprika » 20 dkg karfiolrózsa » 2 káposztalevél » 10 dkg konzerv kukorica » 20 dkg csicseriborsóliszt » 5 dkg búzaliszt » fél cs sütőpor » só » 1 hagyma » 1 kk csilipor » 2 kk őrölt koriandermag » 2 kk garam masala (indiai fűszerkeverék) » olaj
Héjastól megfőzzük a krumplit, majd meghámozzuk, és összetörjük. A hagymát, paprikát, káposztát, karfiolt felaprítjuk. A liszteket, vizet, kevés sót, fűszereket sűrű palacsinta tésztává dolgozzuk össze, hozzáadjuk a sütőport, krumplit, kukoricát, zöldségeket, végül kanál segítségével olajba szaggatjuk, és megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom