» 1 kg póréhagyma » 2 tojás » 300 g kemény fetasajt » 1 teáscsésze olaj » só, bors » 500 g tésztalap
Daraboljuk fel a póréhagyma fehér részét, és enyhén főzzük meg őket. Szűrjük le, adjuk hozzá a felvert tojásokat, összetört fetasajtot, olaj felét, sót, borsot és keverjük össze. Olajazzunk ki egy tepsit és rakjuk le az olajjal megkent tésztalapok felét. Osszuk el rajta a tölteléket és takarjuk be a maradék lapokkal, és kenjük meg ezeket is olajjal. Süssük kb. 1 órán át.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom