» 680 g csiga » 250 g csiperke » 100 g rókagomba » 2 mogyoróhagyma » 2 dl portói » 1,5 dl tejszín » só és bors » 1 diónyi vaj
A csigákat vágjuk ketté, alaposan öblítsük át és csöpögtessük le.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre a vajon, majd adjuk hozzá a csigákat és süssük 10 percen keresztül. Ezután dolgozzuk hozzá a portóit, a felszeletelt gombákat és a tejszínt. Fűszerezzük ízlés szerint sóval és borssal. Rotyogtassuk 20 percen keresztül és kis serpenyőkben kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom