» 4-6 tölteni való paprika » 1/2 dl olaj » 40 dkg darált marhahús » 5-7 dkg paradicsompüré » 2 gerezd fokhagyma » 3 kk. erőspaprika » 2 kk. só » 2 dkg darált mandula » 2-3 ek. liszt » olaj a sütéshez » 2 tojás » 5 dkg zsemlemorzsa
A paprikát megtisztítjuk, kicsumázzuk, majd 5 percig forraljuk, és lehűtjük. A húst összedolgozzuk a paradicsompürével, erőspaprikával, sóval, mandulával, és zúzott fokhagymával, majd olajon megpároljuk. Ha kihűlt beletöltjük a paprikákba. Bepanírozzuk őket, majd olajban megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom