A marhahúst felkockázzuk. A szójaszószból, sherryből, égetett cukorból, hagymából és zúzott fokhagymából páclét készítünk, majd a húst beleforgatjuk,
A tojásfehérjét a vaníliás cukorral felverjük, beleszórjuk a kristálycukrot, a diót, sütőport és zsemlemorzsát.
Egy tűzálló tálba simítjük, úgy, hogy
A padlizsánt tűzálló tálba tesszük, és sütőben egészben megsütjük. Utána félbevágjuk, és kanállal kikaparjuk a belsejét.
A hagymát felaprítjuk, a fok
A pulykát kívül, belül bedörzsöljük sóval. Megtöltjük a töltelékkel, majd olvaszott vajat locsolunk rá, és alufóliába csomagolva, közepes hőmérséklete
A húst kiklopfoljuk, majd roston 10-15 percig sütjük mindkét oldalát. Végül sóval, borssal ízesítjük.
Ízlés szerint mártással tálaljuk.
Mártás kés
A halat 3 órára hideg vízbe tesszük.
Az ecetbe belekeverjük a cukrot és a pirpspaprikát, majd felforraljuk. A hagymákat félbevágjuk. A halakat a paradicsomkoc
A húst felkockázzuk, majd olajon megpároljuk. Belekeverjük a többi hozzávalót, majd lefedve, 45 percig lassú tűzön puhára főzzük. Közben sűrűn megkeverjü
A paradicsomlébe belekeverjük a mustárt, babérlevelet, pirospaprikát, ételízesítőt, ecetet, cukrot, olajat és az összezúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk,
Ugrás a lap tetejére >>