A hagymát apróra vágjuk, az almát meghámozzuk, kimagozzuk, kockára vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és a hagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az almát és 2 percig pároljuk. Hozzákeverjük az almaecetet.
A tejszínes tormát elkeverjük a friss sajttal és az almához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, cukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük a zöldfűszert.
Friss kenyérrel, vagy héjában sütött burgonyával kínáljuk.
Elkészítési idő: 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom