A húst jól átmossuk, az inas és hártyás részeket levágjuk, majd felkockázzuk. Felforrt savón felforraljuk a húst, és átpirítjuk. A finomra vágott
hagymát, és a feldarabolt
zellert hozzáadjuk, majd néhány percig megsütjük. A sűrített
paradicsomot és a
lisztet hozzáadjuk, majd meglocsoljuk vörösborral, és lassan adagulju khozzá a
tejet is.
Adjuk hozzá a babérlevelet, a
rozmaringot, és a kakukkfüvet, majd pároljuk 1 órán keresztül. Pucoljuk meg a
gombát, majd öntsünk hozzá egy kis
citromlevet, és a hús megpuhulása után adjuk hozzá a leveshez. Végezetül adjunk még hozzá áfonyakocsonyát, bor
ecetet,
sót,
borsot, cayenne-i
borsot és likört. Ha kész a leves adjuk hozzá a
tejszínt és ezután már csak forrósítsuk össze.
A te
tejére hintsünk
petrezselyemzöldet.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>