» 1,25 l csirkealaplé » 1 kg kis kockára vágott édesburgonya » 250 ml kókusztej » 60 ml thai piros currypaszta » 1 finomra vágott hagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » friss koriander a tálaláshoz
A hagymát és a fokhagymát pároljuk 3 percig az olajon. Adjuk hozzá a currypasztát, és állandó kevergetés mellett pároljuk 1 percig. Tegyük bele az édesburgonyát és alaposan keverjük össze. Öntsük fel az alaplével és a kókusztejjel. Forraljuk fel, majd lefedve főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Amikor kész, robotgépben keverjük krémesre. tegyük levesestálba és korianderrel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom