Első lépésként piquillo paprikát összezúzzuk a borecettel és két kanál olívaolajjal. A halat megpároljuk. A cukkinit és a padlizsánt vékony szeletekre vágjuk és megsózzuk. Majd egy kevés olajon megpároljuk. Megfuttatjuk a felkockázott paprikákat és az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a maradék cukkinit és padlizsánt, a kimagozott és kockára vágott paradicsomot. sóval ízesítjük. Végül tegyünk egy tálra, 1-1 cukkinit és padlizsánt, kevés zöldséget és egy haldarabot. A tetejére tegyünk ismét 1-1 szelet cukkinit és padlizsánt, majd piquillo paprikával díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom