vargányagombát forró vízzel leöntve, 20 percig áztatjuk. mandulafenyőmagot zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk. fokhagymát apró kockára vágjuk. A vargányagomba áztatóvizét felforraljuk, és a gombát apróra vágjuk. olívaolajból egy evőkanálnyit felforrósítunk, ebben a fokhagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és kis ideig pároljuk. borsmentát összevágjuk. A gombát, borsmentalevelet, mandulafenyőmagot, sajtot, olívaolajat és a zöldséglevest keverőtálba tesszük és mixerrel lepépesítjük. Ízesítsük pestóval, sóval, borssal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom