A
rizst megmossuk, és enyhén
sós
vízben 1 órát áztatjuk, majd leszűrjük. Kuktába
sós vizet teszünk, hozzáadunk pár karika
citromot, és a
rizst megfőzzük. A
hagymát felszeleteljük. A
sáfrányt forró
vízben feloldjuk, és félretesszük. A
rizst leszűrjük, és félretesszük. A
rizst, a húst, a
hagymát és egy evőkanál
joghurtot összekeverünk, meg
sózzuk, és összedolgozzuk. A masszából gombócokat formálunk, nyársra húzzuk, és megsütjük. A
vajat elkeverjük a sáfránnyal, és meg
sózzuk. A megsült gombócokat meglocsoljuk a mártással, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 1 óra 50 perc.
Nehézségi fok: közepes
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>