Vágjuk apróra a vöröshagymát, a koriandert és a fokhagymát. A vajat melegítsük össze az olajjal, majd pirítsuk meg benne a hagymát, a koriandert, a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a gyömbérrel, a sáfránnyal és a fahéjjal. Öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Főzzük 1, 5 órát, majd vegyük ki a húst.
Szirup:
Melegítsük fel a vizet a cukorral, és keverjük, amíg a cukor feloldódik. Öntsük át a húsfőző edénybe, és forraljuk ki. Tegyük a húst egy tálalóra, öntsük rá a mártást, és szórjuk meg szezámmaggal.
Előkészület: 30 perc.
Főzési idő: 1,5 óra.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom