» fél csésze natúr joghurt » 3 ek. friss citromlé » 3 gerezd fokhagyma, zúzva » 3 tk. garam masala » 2 tk. finomra reszelt gyömbér » fél tk. só, 1/4 tk. őrölt fekete bors » 12 bárányborda csonttal » párolt basmati rizs » koriandercsatni: » 2 csésze friss korianderzöld » 1/4 csésze friss mentalevél » fél fej lilahagyma, finomra vágva » 1 nagy zöld csili, kimagozva és finomra vágva » 2 ek. natúr joghurt » 1 ek. friss citromlé » 2 tk. cukor » fél tk. só
Keverjük össze a joghurtot, a citromlevet, a fokhagymát, a garam masalát, a gyömbért, a sót és a borsot. Tegyük bele a bordákat, forgassuk össze, és tegyük 4 órára a hűtőbe.
Csatni:
Robotgépben keverjük össze a korianderzöldet, a mentát, a hagymát, a csilit, a joghurtot, a citromlevet, a cukrot és a sót.
Melegítsük elő a grillsütőt. Grillezzük meg a bordákat, majd hagyjuk 5 percig pihenni. Forrón tálaljuk a basmati rizzsel és a koriandercsatnival.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 5-10 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom