» 500 g vékony rizstészta vagy szalagtészta » 500 g vékony csíkokra vágott báránycomb vagy » báránybélszín » 250 g rövidebb darabokra vágott kínai zöldbab » vagy spárgabab » 250 ml kókusztej » 125 ml satay szósz » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 vékony cikkekre vágott hagyma » 2 evőkanál mogyoróolaj
Öntsük le a tésztát forró vízzel és áztassuk 5 percig. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. Süssük benne a bárányt 3 percig, majd szedjük ki és tegyük félre. Tegyük az edénybe a maradék olajat, a fokhagymát és a hagymát, majd pároljuk puhára 3 perc alatt. Adjuk hozzá a zöldbabot, és még 1 percig süssük. Keverjük bele a kókusztejet, a satay szószt és a bárányt. Öntsük hozzá a tésztát, rázzuk össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom