A
tejet összekeverjük a túróval, majd beleforgatjuk a felaprított petrezselymet és snidlinget, és
sóval ízesítjük.
A kenyérszeleteket megkenjük Ramával, majd a Piros Arannyal. Az egyik szeletre teszünk egy szelet
sajtot, majd a felkarikázott
uborkát.
sóval,
borssal ízesítjük, majd rátesszük a következő szeletet a Ramás felével lefelé. A te
tejét ugyanúgy megkenjük, majd egy-egy szelet
sajtot és
sonkát teszünk rá. A következő szelettel ugyanígy járunk el, majd a felkarikázot
paradicsomot is ráhelyezzük. Végül rátesszük az utol
só kenyérszeletet. A kockát kívülről bevonjuk Ramával és a túróval. Végül a felkarikázott retket fogvájóval rögzítjük, mint a dobókocka pontjait.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>