» 20 dkg zsíros tehéntúró » 1 pohár tejföl » 12 vékony szelet rozskenyér » 1 nagy sárgarépa » 1-1 piros és zöld paprika » 2 vékony szelet félkemény sajt » fél tk édes, nemespaprika
Elkészítés: A túrót és a tejfölt simára kavarjuk. A kenyér szeleteket félbe vágjuk és mindegyiket megkenjük a túrókrémmel, majd egyet-egyet egymásra helyezünk. A megtisztított sárgarépát vékonyra felkarikázzuk. A megtisztított és kicsumázott paprikákból és sajt szeletekből éles késsel szív, treff, káró és pikk formákat vágunk és a kenyerek közepére helyezzük. Pirospaprikával díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom