Elkészítési idő: kb 10 perc
Energiatartalom: 280 kcal/1175 kj adagonként
A
tonhalat nehéz szeletelni, ezért érdemes öblítés szárítás után a mélyhűtőbe rakni, ahol 2 óra alatt enyhén megfagy. Eközben keverjük össze az a sherry
ecetet, az
olívaolajat, a sherryt. Ehhez adjuk hozzá a
sót,
borsot és a kicsepegtetett
kapribogyót. A
mogyoróhagymát pucolás után aprózzuk fel, és azt is hozzáadhatjuk a többi hozzávalóhoz. Ezután a
tonhalat szeleteljük fel nagyon vékonyan. A 4 tányért fedjük le velük, és öntsük rá egyenletesen az mártást. Így már tálalható. Kínálhatunk hozzá száraz sherryt partnerként.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>