A halat vágjuk a rostokig keresztben, 7-2 cm méretű rudakra. A póré
hagymát miután megmostuk, apró karikákra vágtuk, és be
sóztuk, 2 evőkanál
vajon serpenyőben kissé megfonnyasztjuk, s a végén hozzá öntjük a
curryt. Ha kihűlt, adjunk hozzá 1 evőkanál lágy
vajat. A még fagyott vanten-leveleket vágjuk félbe,
tojásfehérjével kenjük be a sarkait, s a közepére helyezzük el halat. Tegyük a rudacskák te
tejére a
vajas póré
hagymát és a levelek sarkait összefogva, kis batyukat formázunk. A serpenyőben az olajat felforrósítjuk, és a kis táskák minden oldalát kb 4 perc alatt ropogósra sütjük. Öntetet készítünk a
chiliszószból és a
tejszínből, kis csészékbe adagoljuk, a batyukat pedig
salátaágyra fektetjük, így tálalva az ételt.
Szerző:
Edina Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>