A
hagymát felvágjuk, a
fokhagymát felaprítjuk. A zöld
paprikát darabokra vágjuk. Forró olajon megfonnyasztjuk a
hagymát és a
paprikát, majd hozzáadjuk a
fokhagymát és a petrezselymet. Felöntjük
fehérborral, és kis lángra kapcsoljuk. Amikor besűrűsödött, belekeverjük a
paradicsompüré felét és a hallét, és még pár percig hagyjuk főni. A halszeleteket ki
zsírozott tűzálló tálba helyezzük, meg
sózzuk,
borsozzuk, meglocsoljuk a
citrom levével. Befedjük a maradék
paradicsompürével, kevés zsemlemorzsát szórunk rá, és meglocsoljuk kevés
olívaolajjal. Ráöntjük a
borsos mártást. 20 percig sütjük, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 1 óra
Nehézségi fok: könnyű
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>