1 l vizet 1,25 dl bor
ecettel, a fűszerekkel és 1 teáskanál
cukorral felforralunk. Beletesszük a halat, amikor fő, 1 csésze hideg
vízzel leöntjük. Félrehúzzuk, állni hagyjuk.
a
burgonyát megfőzzük, lehűtjük, a héját lehúzzuk. 1,25 halléből, 3 evőkanál bor
ecetből,
sóval,
borssal öntetet készítünk, beletesszük a kockára vágott
burgonyát és a vékonyra szeletelt
hagymát.
A
tojások sárgáját 1 teáskanál
cukorral, és a
mustárokkal elkeverjük. Olajjal felverjük, hallével felhigítjuk. A
kapribogyót és a kaprot finomra vágjuk, belekeverjük. Az öntetet ízesítjük.
A halat kivesszük, bőréből és szálkáiról a húst lefejtjük, nagyobb darabokra vágjuk. Meghámozzuk az
avokádót, félbe vágjuk, felkockázzuk és a mártáshoz adjuk.
Szerző:
Sika :) Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>