A halfiléket beszórjuk a zsemlemorzsával, ráöntünk egy kis olajat,
sóval és
borssal ízesítjük. Rárétegezzük a leszűrt szardíniát és így felgöngyöljük a halat, ha szükséges össze is tűzzük őket. Veszünk egy ki
vajazott tepsit és belefektetjük a tekercseket.
A
hagymát és a
fokhagymát az olajon megpároljuk, majd hozzádobjuk a felvágott
gombát. Hozzádolgozzuk a sűrített
paradicsomot, ráöntjük a bort és folyamatosan kevergetjük.
sóval,
borssal,
bazsalikommal és
kakukkfűvel ízesítjük. A
paradicsomos üveget átmossuk a
vízzel, amit a mártáshoz adunk és végül rászórjuk az olívabogyót és a cukrot.
A mártást a halra kanalazzuk és sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>