Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. 100 g nyelvhalat vágjunk 12 kisebb darabra, a maradékot keverjük össze egy robotgépben. Adjuk hozzá a
tojássárgáját, és dolgozzuk össze. Tegyünk hozzá 6 ek.
vajat,
sót,
borsot, és újra keverjük össze. A massza felét osszuk el 4 kicsi felfújtfomába, tegyünk rájuk 3-3 szelet halat és 6-6
tárkonylevelet, majd fedjük be a maradék masszával. A maradék
vajat olvasszuk fel, és kanalazzuk a felfújt te
tejére. Tegyük őket egy
vízzel teli sütőedénybe, és süssük meg őket. Amikor megsültek borítsuk ki őket.
Paradicsomszósz:
Főzzünk mártást a hozzávalókból, majd kínáljuk a felfújt mellé.
Előkészület: 20 perc.
Sütési, főzési idő: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>