» 90 dkg sügérfilé, bőr nélkül, leöblítve, » megszárítva, és 1 cm-es kockákra vágva » 1 vagy 2 zöldcitrom » 1 doboz kókusztej » 1 kis kimagozott, felaprított piros vagy zöld » színű serrano paprika » 1 evőkanál zöld currykrém » finomra aprított koriander
A felkockázott halat egy tálba tesszük, a zöldcitromlevet rálocsoljuk, és folpackkal letakarva hűtőbe tesszük. A kókusztejbe a serrano paprikát és a curry krémet elkeverjük. Ezután a halfilére tesszük és friss korianderrel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom