A felkockázott hagymát lepirítjuk a zsírban, megsózzuk, paprikázzuk, majd 2 dl vizet öntünk hozzá. Ezután belekerülnek a felaprított zöldségek. A zöldsége
A burgonyát meghámozzuk, és felszeleteljük. Egy tűzálló tálat kibélelünk a vékony szalonnaszeletekkel, majd beletesszük a burgonyát, és 30 percig sütjük.
A halszeleteket megsózzuk, bepaprikázzuk, beirdaljuk, és a résekbe szalonna darabkákat tömködünk. A burgonya szeleteket zsírral bélelt tepsibe helyezzük, erre
A kifilézett pontyot megtűzdeljük a szalonnával és megfűszerezzük. Zsiradékkal bélelt tepsibe tesszük a felkarikázott burgonyát, rá a felkarikázott hagymát
A halat megtisztítjuk, kiszálkázzuk, 8 felé szeljük, barázdákat vágunk a húsába és jól bedörzsöljük sóval.
Sós vizet forralunk, megfőzzük benne a krum
Miután a pontyot besóztuk és megirdaltuk, a bevágásokba szalonnaszeleteket, reszelt hagymát, sót és paprikát teszünk. A burgonyát megfőzzük, karikákra vágj
A halat tisztítsuk meg, és daraboljuk fel, és vagdaljuk be. A nyílásokba tegyünk szalonnaszeleteket, sózzuk meg, és szórjuk meg pirospaprikával. Egy tepsit kenj
A halat feldaraboljuk, lesózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, ezután megsütjük a zsírban. Citrom szeletekkel díszítjük és ta
Ugrás a lap tetejére >>