A felszeletelt halat kivajazott tepsibe tesszük. A felszeletelt zöldségeket vajon megpirítjuk, felöntjük a borral, majd az egészet a halra tesszük. Így puhára p
A hagymát felszeleteljük, majd beletesszük az ecetbe, fűszerezzük, és ebbe a páclébe tesszük a rántott halszeleteket. 3-4 órán át benne hagyjuk, majd tálalj
A halakat tisztítsuk meg, a fejét vágjuk le. Sózzuk be, és csepegtessük a hasüregébe citromlevet. A halakat csomagoljuk be pergamenpapírba, cérnával kössük
A felaprított hagymát megdinszteljük a zsírban, hozzáöntjük a fűszereket, és a felaprított hal húst. Ha már pár perce főzzük, belekeverjük a liszttel vegy
A halat tisztítsuk meg, daraboljuk fel, és sózzuk be. A hagymát vágjuk apróra, és zsírban pirítsuk meg. Szórjuk meg pirospaprikával, engedjük fel vízzel, és
A halat megtisztítjuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Beledolgozzuk a főtt rizst, a tojást, a fokhagymást és a felaprított hagymát. Sóval,
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük és felkockázzuk. Páclevet készítünk a felvert tojásfehérjéből, fehér borsból, sóból, szójamártásból, borból és k
A pontyot két szeletre felvágjuk, sózzuk, majd tepsibe tesszük. Hozzáöntjük a bort, majd megpároljuk. Eközben a gombát vajon megpároljuk, majd a tejszínnel fe
Ugrás a lap tetejére >>