A riszt párold meg, keverd hozzá a
szezámmagot, és tedd olyan edénybe amibe megmelegítheted.
A
lazacot dörzsöld be olajjal, és szórd meg fűszerkeverékkel. 20 percre tedd félre.
A
hagymát átlósan, 3 cm-es közönként szeleteld fel. A darabkákat tedd alufóliából kivágott négyzetekre, locsold meg páccal, és készíts belőlük csomagot.
A grillsütőt készítsd elő közvetlen lángon történő sütéshez. A grill
rácsokat kend be olajjal. Tedd rá a
lazacot és 2 percig süsd. Fordítsd meg és úgy is süsd 2 percig. Tedd ezt a
hagymás csomaggal is. Ezután vedd le a
rácsról a csomagot,
lazacot kend át a páccal, fordítsd meg, és süsd 1 percig. Nézd meg hogy a hal jól átsült-e. A
hagymát oszd szét 4 tányérra, tegyél hozzá
rizst, és 1-1 szelet
lazacot.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>