» 4 szelet harcsafilé, leöblítve és megszárítva » 4 cső friss kukorica, a szemei éles késsel lenyesve » 0,5 dl olívaolaj » 1 evőkanál cajun fűszer » 20 dkg összevágott, megsütött chorizó » 20 dkg feldarabolt konzervparadicsom » 1 l forró csirkehúsleves » fűszerek, ízlés szerint » felaprított újhagyma, a díszítéshez
A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, a halat és a kukoricát rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. Rádobjuk a faforgácsot, és a tálcát a sütő azon részére tesszük, ahol nincs tűz. Amikor az első füstöt meglátjuk, fedővel letakarjuk, és 20-30 percig füstöljük. Villával ellenőrizzük.
Ezután 20 dkg harcsát villával összetörünk, 20 dkg füstölt kukoricával, a chorizóval, a paradicsommal és a csirkehúslevessel összekeverjük. 15 percig lassú tűzön főzzük, fűszerezzük. Amikor elkészült felaprított újhagymával díszítve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom