» 4 tojás » 450 g ricotta » 100 g vaj » 55 g liszt » 150 g porcukor » 3 csepp vaníliaesszencia » omlós tészta
A tojássárgákat jól dolgozzuk össze a ricottával, a felhevített vajjal, a liszttel, a porcukorral és a vaníliaesszenciával. Egy habverővel dolgozzuk keményre a tojásfehérjét, majd forgassuk össze a ricottás keverékkel.
A tésztát tegyük a tortaformába, egyenletesen oszlassuk el benne, süssük elő, majd kanalazzuk rá a keveréket és előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten 50 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom