» pirított kukorica relish: » 45 dkg nyers morzsolt kukorica » 20 dkg koktélparadicsom, elfelezve » 20 dkg zöld és piros húsú kaliforniai paprika vegyesen, » apróra vágva » 10 dkg újhagyma, felaprítva » 0,5 dl olívaolaj, és még egy kevés » 2 evőkanál vörösborecet » finom tengeri só és őrölt fekete bors, ízlés szerint » 20 dkg kenyérmorzsa » 5 dkg pekándió felaprítva » 1 evőkanál olívaolaj » 2 evőkanál víz » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint » 4 szelet bőr nélküli harcsafilé
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kukoricát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, fűszerezzük, és egy tepsiben elterítjük. A kenyérmorzsát, a pekándiót, 1 evőkanál olajat és vizet összekeverünk, sózzuk, borsózzuk. A morzsás keveréket a halra kenjük, a halakat a kukoricás relish-re fektetjük, egy kevés olajjal meglocsoljuk, és 10-12 percig sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom