Pirított harcsa kukoricával, koktélparadicsommal és cukkinivel recept
Hány személyre: 4 személyre
» 2,2 dl üveges olasz öntet » 45 dkg tenyésztett harcsafilé » 20 dkg kukoricaszem » 20 dkg vékonyra szelt cukkini » 12 koktélparadicsom » fél lilahagyma, kis cikkekre vágva
z olasz öntetet egy zacskóba tesszük. A harcsát, a paradicsomot, a kukoricát, a cukkinit, a hagymát beletesszük és lezárjuk. Összerázzuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. A grillen forró tüzet készítünk, és egy wokot olajjal bekenünk, és a tűzre állítunk. A harcsás-zöldséges keveréket a wokba tesszük, és kevergetve 8 percig pirítjuk. Majd fedővel letakarjuk és még 5 percig pároljuk, és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom