» olaj, a sütéshez » 10 dkg kukoricaliszt » 1 kiskanál őrölt vörös bors » 1 kiskanál finom tengeri só » fél kiskanál pirospaprika » fél kiskanál őrölt fekete bors » fél kiskanál fokhagymapor » negyed kiskanál vöröshagymapor » negyed kiskanál őrölt, szárított kakukkfű » negyed kiskanál szárított oregano » 90 dkg harcsaérme
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet a fűszerekkel összekeverjük, és a halszeleteket beleforgatjuk. Amikor az olaj már forró, a harcsaérméket aranybarnára sütjük, majd lecsepegtetjük és ízesítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom