Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 343 kcal/1439 kj adagonként
A szemlingeket
sózzuk és
borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá
citromlevet. A
sonkát kockázzuk fel. A vörös
hagymát pucolás után aprózzuk fel. A
paprikát mosás után, magozzuk ki, majd ezt is aprózzuk fel. A vörös
hagymát és a
paprikát keverjük össze a
citromlével és a zsemlemorzsával. A kaprot aprózzuk fel, és keverjük hozzá a töltelékhez.
Közben a sütőt melegítsük elő 180 fokra (légkeverés esetén 160 fok is elegendő). A halakat töltsük meg ezzel a töltelékkel, és kenjük meg
vajjal a halak külső felét. Alufóliát kenjünk meg
vajjal, majd helyezzük bele a megtöltött halakat. Jól csomagoljuk be, majd fél órán át pároljuk az előmelegített sütőben. Ha elkészült tálalhatjuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>