Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 220 kcal/921 kj adagonként
A
lisztet keverjük össze némi
sóval és
borssal. A halfilét osszuk el több adagra, majd tegyük
tejbe, majd forgassuk meg a
lisztben. Ezt követően süssük meg egy serpenyőben valamilyen forró zsiradékban. Ha elkészült tegyük félre, de tartsuk melegen.
A
paradicsomok te
tejét vágjuk be, majd miután leforráztuk, húzzuk le a bőrüket. A
paradicsomokat ez után felezzük el. A fél
paradicsomokra hintsünk némi
sót és
borsot. A vörös
hagymát pucolás után, karikázzuk fel. A fél
paradicsomokat egy serpenyőben pároljuk meg. Egy másik serpenyőben a
hagymakarikákat süssük aranybarnára, valamilyen zsiradékban.
A frissen sült halfiléket
petrezselyemmel vagy
kaporral megszórva tálalhatjuk, mellé tegyünk
paradicsomot és
hagymát.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>