Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 268 kcal/1123 kj adagonként
A halakat filézzük ki, távolítsuk el a bőrt és a szálkákat. Vágjuk a kész halfiléket olyan vékonyra, amilyen vékonyra csak tudjuk. A
tonhalfilét pedig kockázzuk fel. Majd az elkészült halfiléket osszuk el egyenletesen 4 tányérra. A
sárgarépát és a retket mossuk meg alaposan, és aprózzuk fel, majd a felaprózott zöldségeket is -hasonlóan a filékhez- osszuk el egyenletesen a tányérokon. A wasabiporból kis
víz hozzáadásával keverjünk sűrű krémet, majd ezt is eloszthatjuk a tányérokon. A
rizsbort (vagy sherryt) keverjük össze a
szójaszósszal, majd ezt osszuk el négy kisebb mártásos tálba, és tálaljuk a filékhez.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>