» 1 kg tök, legyalulva » 1 csokor kapor » 1 fej vöröshagyma » 3 dkg vaj » 1 ek. liszt » kevés pirosparika » 1 dl tej » 2 dl joghurt » ecet » só
A vajból és a lisztből rántást készítünk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a felaprózott hagymát és kaprot. Eközben a tököt fél liter vízben párolni kezdjük, majd amikor már félig megpuhult, akkor adjuk hozzá a rántást. Sózzuk, majd ha teljesen puhára főtt, felöntjük a tejjel. Végül az ecettel ízesítjük, belekeverjük a joghurtot, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom