A
tojásokból kemény
tojást főzünk, majd a héjukat leszedjük, és hagyjuk, hogy kihűljenek. Közben a
hagymát és a
burgonyát megmossuk, és felkockázzuk, majd a húslevesben addig főzzük őket, amíg puhák nem lesznek. A
spenótot, metélő
hagymát, petrezselymet megtisztítjük és felaprózzuk, majd a zsázsával együtt a levesbe rakjuk, és kb. 10 percig hagyjuk puhulni. Ezután turmixba tesszük a levest, pürésítjük, majd újból tűzre tesszük, megvárjuk míg felforr, majd
sóval és
borssal fűszerezzük. Legvégül beletesszük a
joghurtot, majd tálalásnál a tányérbe tesszük a félbe vágott
tojásokat, és erre öntjük a levest.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>