A pulykamellet megszórjuk
sóval és
borssal, majd a
paradicsomot megpucoljuk, és kockákra felvágjuk. A
hagymát és a
fokhagymát apróra vágjuk, majd az új
hagymát vastagabb szeletekre karikázzuk fel. A
chilit kimagozzuk, ereit kiszedjük, és felaprózzuk. Olajban megpirítjük a
hagymát és a
fokhagymát, majd hozzáadjuk a
chilit, a
paradicsomot és az új
hagymát.
sóval,
borssal ízesítjük, majd kb. 20 percig pároljuk. Ezután a
bazsalikomot és a kakukkfüvet hozzáadjuk. Az olajban megsütjük a húst is, majd tányérokra tesszük, és a te
tejére öntjük a szószt. A friss
bazsalikomlevelekkel díszítjük az ételt, ízlés szerint teljes kiőrlésű
lisztből készült széles metélttel fogyaszthatjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>