Az áfonyát kanalazzuk át kis tálakba vagy kelyhekbe, majd tegyük a hűtőbe.
A tojássárgáját a cukorral, valamint a pezsgővel közepes lángon gőz fölött ke
A tejszínt dolgozzuk össze az áfonyával, a tormakrémmel és a kaporral, majd kenjük rá a lazacszeletekre és tekerjük fel őket. A roládokat tálra tesszük, hag
A rántani való sajtot 2cm-es szeletekre vágjuk és a lisztbe forgatjuk majd a tojásba és a morzsába ezt követően még egyszer a tojásba és a morzsába Ha megvan
Az almák héját levágjuk, magházát kiszedjük, húsát lereszeljük. A zöldségeket megdaráljuk, és az almához adjuk. Utána a vajon megpároljuk. A tojásokat f
2 dl tejből, 2 tojásból, a lisztből és a szódából tésztát készítünk. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, húsát lereszeljük, majd a palacsintaté
A gyümölcsleveket megmelegítjük, majd hozzákeverjük a cukrot és a beáztatott halenyvet. Az egészet egy éjszakára hűtőbe tesszük, csakúgy, mint a felkockáz
Egy lábosba tesszük a mártás hozzávalóit, majd gőz fölött addig verjük fel, amíg kemény hab lesz belőle. Az ananászt felkockázzuk, nyársra tűzzük, majd
Ananászt a narancslevet összekeverjük a mézzel, és az ananászdarabokkal együtt poharakba töltjük, szívószállal szolgáljuk fel.
Ugrás a lap tetejére >>