» 2 pácolt, spanyol chorizo kolbász » 125 g morzsolt fetasajt » 10 tojás » 2 vékony szeletekre vágott póréhagyma » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » rukkola a tálaláshoz
A póréhagymát és a kolbászt pároljuk meg az olajon, amíg a hagyma megpuhul. Mérsékeljük a tűz hőfokát. A tojásokat üssük tálba, sózzuk, borsozzuk. Öntsük bele a serpenyőbe, és szórjuk meg a fetasajttal. Alacsony hőfokon süssük addig, amíg a tojás kissé megszilárdul. Melegítsük fel a grillt. A frittátát 2 percig grillezzük, majd vágjuk cikkekre és rukkolával tálaljuk.
Elkészítési idő 27 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom