Fetás, fekete olívabogyós, görögdinnyés kardok recept
Hány személyre:
» 24 fekete olívabogyó (kimagozva) » 1 cikk görögdinnye (kb. 40-50 dkg) » 20 dkg feta » limelé » őrölt fekete bors
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéből, az olajbogyóból és a sajtból is 1-1 darabot fogpiszkálóra tűzünk. A falatokat meglocsoljuk a lime levével, majd megszórjuk a borssal. Igen ízletes és gyorsan elkészíthető finomság, mely garantáltan elnyeri vendégeink tetszését.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom