» 1 tk. rozmaringlevél » 1/2 tk. édesköménymag » 1/2 tk. fekete bors » csipet tengeri só » 4 ek. olívaolaj » 44,5 dkg mozzarella » 28,5 dkg gorgonzola » Grilleznivalók: » gnocchi erdei gombával » spagetti szárított paradicsommal » töltött manicotti » 2/3 csésze főtt rák
Egy mozsárban összetörjük a rozmaringot, az édesköményt, a sót és a borsot, majd hozzákeverjük az olajat. Ezzel meglocsoljuk a feldarabolt mozzarellát, majd ebben pihentetjük egy fél órát. A grillezni kívánt dolgokat előkészítjük, rájuk tesszük a mozzarellát és a gorgonzolát, majd így készre sütjük, és már kínálhatjuk is őket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom