» 2 búzalisztből készült puha tortilla » 12 dkg gruyere sajt, vékony szeletekre vágva » 1 marék friss bazsalikomlevél » 1 evőkanál olívaolaj » Só és fekete bors
Az olajat hevítsük fel serpenyőbe. Az egyik tortillát tegyük bele, a tetejére tegyük a sajtszeleteket és a bazsalikomleveleket, sózzuk- borsozzuk.
Tegyük rá a másik tortillát, és az egészet fordítsuk meg. Néhány percig süssük, hogy szépen megpiruljon az alja is. Ha kész tegyük vágódeszkára és szeletlejük fel cikkelyekre. Tálaljuk azonnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom