» 40 dkg sajt » 30 dkg gépsonka » 6 db mackósajt » 1 kis fej vöröshagyma » 15-20 dkg Ráma » 1 db savanyú uborka
Forrásban lévő vízben 20 percig áztatjuk a sajtot, utána összegyúrjuk, majd kinyújtjuk. A mackósajtból, Rama margarinból, reszelt hagymából és az apróra vágott uborkából kenhető masszát készítünk. A kinyújtott sajtra ráterítjük a sonkát, rákenjük a masszát, és felcsavarjuk. Alufóliába tesszük, és lehűtjük, majd 1/2 cm-es szeletekre vágjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom