A paprikát kicsumázzuk, kimagozzuk és kis kockára vágjuk. A fokhagymát finomra vágjuk. A zöldfűszereket megmossuk és összevágjuk. A paprikát, a fokhagymát, a zöldfűszereket, fél tk. só és római köményt mozsárba teszünk és szétmorzsoljuk. Az olívaolajat elkeverjük az ecettel, és apránként hozzáadjuk a páchoz. Kevés vízzel hígítjuk.
A sajtot 2,5 cm-es darabokra vágjuk és egy tálba tesszük. Leöntjük a páccal és összeforgatjuk. lefedjük és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom