A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, és a kimagozott, nagyobb darabokra vágott olajbogyóval turmixgépbe tesszük. A paradicsomot durvára vágjuk, és az olajával együtt hozzáadjuk, majd pépesítjük.
Az újhagymát nagyobb darabokra vágjuk, és a turmixgépbe tesszük a krémsajttal és az olívaolajjal összeturmixoljuk. Sózzuk és cayenne-borssal ízesítjük. A bazsalikom leveleit lecsipkedjük, és a krémmel a tálba töltjük. Pirítós kenyérhez kínáljuk.
Elkészítési idő: 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom