» 500 g csirkemellfilé » Pác: » 1/4 csésze/60 ml terijaki szósz » 1/4 csésze/60 ml méz » 1 gerezd zúzott foghagyma » 1/4 tk. reszelt gyömbér » kis bambusznyársak, beáztatva » olaj a kenéshez
A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük és kenjük be vele a csirkét. Tegyük hűtött helyre fél napig, hogy alaposan átigya a pác.
S alakban fűzzük fel minden nyársra két szelet húst.
Melegítsük elő a grillt és a rácsot öntözzük meg az olajjal.
Grillezzük a csirkét míg aranybarna nem lesz mind két oldala.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom